Gold Rush on BetConstructin online-videokolikkopeli, jossa voit pelata rullia voittaaksesi rahaa. Tässä pelissä metsästät ruudulla jalometalleja ja yrität voittaa tosielämän rikkauksia.

Löydätkö tästä pelistä muutakin kuin Fool’s Goldia? Tämä on BetConstructin Goldfishin täydellinen arvostelu. Se sisältää kaikki tarvittavat tiedot.

Yksinkertainen tyyli

Gold Rush on tyyliltään helppokäyttöinen, viihdyttävä ja aloittelijoiden hallittavissa.

Tämä kolikkopeli on sarjakuvamainen ja hauska.

Rullat on sijoitettu yksinkertaista, tummaa taustaa vasten, joka muodostaa jyrkän kontrastin kirkkaaseen pelikenttään. Ajattele kirkasta, värikästä taivasta, jotta pääset alkuun!

Katsomalla voittotaulukkoa näet symbolit yksityiskohtaisesti. Myös kultaryntäyksen teema on nähtävissä. Merkkejä ovat kultaharkot, kullanhuuhdonta ja dynamiitti – kaikki, mitä tarvitset ollaksesi täydellinen kullanhuuhdoja.

Pelin painikkeet löytyvät alareunasta. Pääset voittotaulukkoon napsauttamalla ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa i-painiketta. Se voisi olla ilmeisempi, joten saatat joutua etsimään, jos et ole säännöllinen pelaaja.

Aarteiden löytäminen

Gold Rushissa on viisi rullaa, ja sen ulkoasu on lähes identtinen kasinon kolikkopelien kanssa. Voit pelata 1 ja 100 kolikon välillä voittolinjaa kohden. Kolikkojen arvot kasvavat asteittain, ja sinulla on näytöllä olevat ohjaimet, joita voit vaihtaa.

Volatiliteetti on alhainen, vaikka RTP:tä ei olekaan julkaistu.

Voittaaksesi sinun on löydettävä merkit aktiiviselta voittolinjalta. Jotkin merkit maksavat vain kahdesta vastaavuudesta, kun taas toiset vaativat vähintään kolme.

Inkiväärinviiksinen, äreä kullanhuuhdontasymboli on arvokkain symboli. Jos saat viisi tällaista symbolia voittolinjalle, voit saada 9000 dollarin voiton. Kullanhuuhdonta on wild-symboli, ja sitä voidaan käyttää useampien voittolinjojen muodostamiseen.

Scatter on ainoa merkki, jota wild ei voi korvata.

Jos saat kolme tai useampia kultaharkkoja, voitat 15 ilmaispeliä. Palkinto voidaan aktivoida uudelleen ilmaiskierrosten ollessa aktiivisia, joten tämä bonus voi kestää pidempään. Kaikki ilmaispelien aikana saadut voitot kolminkertaistuvat automaattisesti. Jokainen pelikerta on sama kuin alkuperäinen panos, jolla scatterit saatiin.

Tuplaa rahasi

Voit kasvattaa voittojasi käyttämällä Gamble-vaihtoehtoa, joka on käytettävissä aina, kun saat voiton. Tämä vaihtoehto on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa hieman riskiä, sillä voit menettää kaiken juuri voittamasi ….!

Tämä Gamble-toiminto on kokeneiden pelaajien keskuudessa yleinen, ja se esiintyy muiden kehittäjien monissa eri kolikkopeleissä. BetConstruct ei ole vielä juurikaan muokannut tätä Gamble-ominaisuutta, ja peli onkin melko innostamaton.

Voit pelata ennustamalla, onko seuraava paljastuva kortti musta vai punainen. Voit noutaa palkintosi, kaksinkertaistaa alkuperäisen summan tai pelata uudelleen, jos onnistut. Voit voittaa sitä enemmän rahaa, mitä pidempään pelaat. Joka kerta kun pelaat, on kuitenkin 50 prosentin riski hävitä. ?

Basic Bonanza

BetConstructin Gold Rush -nettivideokolikkopeli on kohtuullisen alkeellinen nimike verrattuna muihin markkinoilla oleviin peleihin. Se ei todennäköisesti vetoa suuriin voittoihin pyrkiviin high rollereihin, sillä siitä puuttuvat bonusominaisuudet ja progressiivinen jackpot. Sen yksinkertainen ulkoasu ja perusrakenne tekevät siitä erinomaisen pelin aloittelijoille, sillä he pystyvät käsittelemään sitä.

Under Water -kolikkopeli

Tämä upouusi peli muuttaa tapasi ajatella kuilusta. BetConstructin Under Water -videokolikkopelissä on räväkkä meriteema ja uudet grafiikat. Peli on huipputekninen ja klassinen. Pelin hallinta on helposti ymmärrettävää ja mahdollistaa jännittävät bonustoiminnot, joiden avulla voit voittaa suurempia palkintoja.

Ennen kuin asetat ensimmäisen panoksesi, lue arvostelumme ja tutustu kaikkeen, mitä Under Water -pelillä on tarjottavanaan.

Täydellinen uudelleensuunnittelu

Under Water, kuten luvattiin, suunnittelee täysin uudelleen syvänmeren kolikkopeliteeman, joka on tällä hetkellä niin suosittu markkinoilla.

Vedenalaisessa maisemassa käytetään geometrisia muotoja, yksinkertaisia värejä ja pieniä kuvakkeita. Symbolit on piilotettu etualalla kelluvien pienten pyöreiden kuvakkeiden sisään, ja komentopalkissa on useita painikkeita alareunassa.

Under Water on erilainen kuin mikään muu peli. Tämä virkistävä versio vanhasta teemasta herättää pelaajien huomion. Katsotaan seuraavaksi, miten peli toimii pelattavuuden kannalta.

Valitse haluamasi pelitapa.

Under Water antaa pelaajille täydellisen hallinnan panostusasetuksista. Voit mukauttaa lähes kaikkia pelattavuuden osa-alueita muutamalla yksinkertaisella napsautuksella nimenomaisen komentopalkin avulla.

Under Water on viiden rullan peli, jossa on 243 tapaa voittaa. Pelissä ei ole kiinteitä voittolinjoja. Voit voittaa käteispalkintoja mistä tahansa symboliyhdistelmästä, joka ilmestyy mihin tahansa kiekoille. Sinun tarvitsee vain valita panos ennen pyörittämistä. Voit tuplata palkintosi joka kerta, kun voitat sen pelaamalla valinnaisen Double Up Challenge -haasteen.

Under Water -pelin käteispalkinnot riippuvat panoksestasi ja voittoyhdistelmistä. Panoksen maksimipainikkeella voit lisätä mahdollisuuksiasi kiekoilla ja voittaa enemmän. Kokeile automaattista pelitilaa nopeuttaaksesi prosessia. Peli pyörii itsestään niin kauan kuin haluat.

Deep Sea Creatures

Under Waterin voittotaulukko on täynnä monia tyylikkäitä kiekkosymboleita. Mukana on myös joitakin omaperäisiä ja uusia elementtejä. Katsotaan, mitä voit voittaa, jos panostat yhden krediitin.

Taulukon alempaa puoliskoa hallitsevat tutut symbolit, jotka alkavat 9:stä ja päättyvät Assiin. Näiden korttien yhdistelmät ovat arvoltaan 2-100 krediitin arvoisia, ja niiden avulla voit ansaita nopeasti krediittejä milloin tahansa.

Valikon loppuosa sisältää erilaisia mereneläviä, kuten haita, mustekaloja, mantarauskuja, rapuja ja kaloja. Nämä kuvakkeet on suunniteltu ainutlaatuisesti ja värikkäästi, toisin kuin niiden keskimääräinen esitys. Under Water tarjoaa 300 krediittiä merkittävimpänä palkintona, mutta siinä on monia muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia.

Yksi iso jackpot vaakalaudalla

Voit voittaa Under Water -pelistä suuria voittoja, jos pidät silmäsi auki kahden viimeisen symbolin varalta, jotka ovat melko erikoisia.

Under Waterissa on esimerkiksi jokeri, joka on valkohai. Se voi korvata minkä tahansa listaamistamme symboleista, jolloin voit saada ylimääräisiä voittoyhdistelmiä rullille. Wild-yhdistelmät voivat laukaista jopa 1 000 krediitin suuruisia ylimääräisiä rahapalkintoja.

Delfiini on scatter, mikä tarkoittaa, että se maksaa missä tahansa kohdassa rullilla. Voit ansaita jopa 500 lisäkrediittiä ja avata vedenalaisen bonuspelin. Voit voittaa jopa 1 000 000 krediittiä noudattamalla ohjeita.

Peli, jossa on ainutlaatuinen ulkoasu ja eeppisiä palkintoja. Under Water on peli, jossa on ainutlaatuinen ulkoasu. Se käyttää tätä houkutellakseen uusia pelaajia ja palkitsee heitä matkan varrella.

Under Water on peli, joka voi olla täynnä yllätyksiä. Etsi delfiinejä ja pelaa bonuskierrosta mahdollisimman paljon.