Yhdistyneen kuningaskunnan kivijalkabingoteollisuudella on ollut vaikeat vuodet. Epäsuosittu kansallinen tupakointikielto ja dramaattinen veronkorotus aiheuttivat taloudellista myllerrystä Yhdistyneen kuningaskunnan bingoteollisuudelle. Bingo on Yhdistyneen kuningaskunnan eniten verotettu rahapelimuoto. Yhdistyneen kuningaskunnan maa-bingoteollisuus on edelleen taloudellisessa ahdingossa, vaikka veroastetta on hiljattain alennettu 2 prosenttia. Maailmanlaajuinen taantuma on vaikuttanut kielteisesti bingoteollisuuteen, sillä ihmiset etsivät kohtuuhintaista viihdettä.

Maabingon vaikeudet ovat hyödyttäneet internetbingoteollisuutta. Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelikomission hiljattain antamassa lausunnossa todettiin, että nettibingon myynti oli kasvanut 4,6 prosenttia viime vuonna. Internetbingon viimeaikaisen noususuhdanteen hidastumisesta ei ole merkkejä. Nettibingo-sivustot kilpailevat kiivaasti pelaajista. Jackpotit ja bonukset, joista ei vielä muutama vuosi sitten ollut tietoakaan, ovat arkipäivää. Nettibingosivustot ovat yhä suositumpia, ja niiden pankit ovat yli 20 000 PS (32 341 Yhdysvaltain dollaria) ja korkeammat.

Internetbingosta on tulossa yhä suositumpaa, koska Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivat internetbingosivustot ovat lisensoituja ja säänneltyjä. Britannian nettibingopelaajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja varmaksi pelatessaan. Monet internetbingosivustot tarjoavat bingoa ilmaiseksi ja käteispalkintoja houkutellakseen uusia pelaajia. Viimeaikaiset myyntitilastot osoittavat, että kaikki nämä nettibingosivustojen tarjoamat kannustimet ja edut näyttävät toimivan.

Useat maa-aloitteet ovat tehneet nettibingosta turvallisempaa brittiläisille pelaajille. Bingosivustoilla on paljon turnauksia. Lukuisat sivustot tarjoavat lisää pelejä ja kampanjoita. Nämä pelit tarjoavat usein merkittäviä bonuksia pelaajille. Sivustot lähettävät myös sähköposteja, joissa on ainutlaatuisia koodeja bingobonuksia varten. Useat paikat ovat lisänneet bingon kirjautumisbonuksiaan ja tarjoavat nyt jopa 300 prosentin bingon kirjautumisbonuksia. Nyt pelaajat voivat vertailla eri bingosivustojen tarjouksia löytääkseen parhaan tarjouksen. Bingosivustot tarjoavat parempia bingobonuksia ja valtavia jättipotteja kilpailun kiristyessä.

Internetbingomarkkinat ovat räjähdysmäisessä kasvussa, jos Yhdysvallat laillistaa internetbingon. Internetbingosta tulee yksi internetpelaamisen tuottoisimmista segmenteistä, koska siihen tulee miljoonia amerikkalaisia pelaajia, jotka ovat suhteellisen varakkaita.

Internetbingo jatkaa kasvuaan Euroopassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Viimeaikaiset laajentumiset Ruotsiin ja Espanjaan ovat olleet valtavaa kasvua. Internetbingon nopea kasvu Yhdistyneessä kuningaskunnassa johtuu tupakointikiellosta, joka on lähettänyt tuhansia pelaajia Yhdistyneestä kuningaskunnasta nettiin. Myös korkeat verot ovat pakottaneet monet bingohallit eri puolilla maata sulkemaan ovensa. Bingon nykyaikainen versio otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Yhdysvalloissa. Siitä tuli kuitenkin erittäin suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa toisen maailmansodan jälkeen. Lähes jokaisessa englantilaisessa kylässä on High Street -bingohalli. Gala Bingon ja Mekan kaltaiset alan jättiläiset lisäsivät peliin glamouria.

Internetbingo on nyt uuden sukupolven suosiossa. Keskimääräinen internetbingon pelaaja on nykyään 20-40-vuotias nainen. Alan nopea laajeneminen on johtanut erittäin kilpailukykyiseen ympäristöön, josta pelaajat ovat hyötyneet monin tavoin. Internetbingosivustot tarjoavat enemmän erinomaisia jättipotteja kuin koskaan ja vertaansa vailla olevia pelaajaetuja. Monet bingosivustot tarjoavat kirjautumis- tai talletusbonuksia, joten pelaajat voivat helposti tuplata tai kolminkertaistaa talletuksensa. Monet eurooppalaiset bingosivustot tarjoavat 90 pallon bingoa, joka on erittäin suosittua Australiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Uudessa-Seelannissa. Ewallet Paypal, luotettava palvelu, jonka avulla pelaajat voivat tallettaa ja vastaanottaa maksuja Euroopassa, on tullut uudelleen pelimarkkinoille.

Internetbingo on nyt perustanut toimialajärjestönsä. Alan edustajia kutsutaan vuosittain Lontoon kokouksiin. Bullet Business isännöi vuosittain bingoa käsittelevää huippukokousta. Se raportoi, että ala on “kasvanut valtavasti”. Ensimmäinen nettibingohuippukokous pidettiin vuonna 2006. Siihen osallistui 80 yritystä. Kaksitoista kuukautta myöhemmin niitä oli 180. Vuoden 2009 internetbingohuippukokouksessa osallistujia oli 350, ja määrä kasvaa edelleen. Bullet Businessin johtaja Ravi Virpal sanoo, että nettibingo on “kasvanut kansalliseen tietoisuuteen” ja että vuosittainen huippukokous on “käännekohta” alalle.

Internetbingo kasvattaa suosiotaan Ruotsissa. Online-bingon pelaajamäärät ovat kasvaneet Skandinaviassa, muun muassa Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Lars Bakken Elvsveen Norsk Bingo AS:stä totesi, että norjalaisilla on “suuri rakkaus bingoon”. Alan sisäpiiriläinen Dominic Mansour sanoi, että Ruotsi on “avainmarkkina” internetbingolle. Hän selitti, että internetbingon suosio johtuu Ruotsin suuresta internetin levinneisyydestä ja pelihalukkuudesta. Alan asiantuntijat ennustavat kasvun jatkuvan ja laajentuvan Euroopan markkinoille.

Bingo on kiehtova peli. Voit parantaa muistia ja refleksejä pelaamalla nettibingoa. Internetbingon eri tyyleihin ja tyyppeihin tutustuminen on tärkeää. Bingoa on kahta eri tyyppiä. Bingoa on kahta eri tyyppiä: 75 pallon bingo ja 90 pallon bingo. Näiden kahden pelin välillä on monia variaatioita. Lipun hinta vaihtelee sen mukaan, minkä tyypin valitset.

Vaakabingossa pelaajien on piirrettävä suoria viivoja vaakasuoraan ja lippuihin. Sinun on merkittävä vaakasuora viiva, kun numerosi kutsutaan. Myös automaattiset toiminnot ovat mahdollisia. Vaakabingosta on helppo voittaa, varsinkin kun numerot yltävät keskimmäisille köysille. Monet sivustot tarjoavat yhden numeron ilmaiseksi; sinun on etsittävä neljä numeroa.

Pystysuora bingo: Näissä tapauksissa sinun on tehtävä suoria viivoja pystysuoraan. Kun numeroita huudetaan, sinun on tarkastettava numerot ylhäältä alas tai alhaalta alas. Voit saada vapaita paikkoja, jos aloitat yhden rivin keskeltä. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse liikaa numeroita. Kun kyseessä on online- tai perinteinen bingo, sekä pysty- että vaakaversiot ovat suosituimpia.

Diagonaalinen bingo: Pelaajien on muodostettava diagonaalisia viivoja, jotka alkavat kärjestä ja päättyvät oikeaan alakulmaan. Kaikki keskimmäiset ruudut ovat vapaita. Kaikki pelaajat tarvitsevat tässä tapauksessa neljä numeroa voittaakseen pelin.

Tämä bingotyyppi on hauska. Sivustoilla on erilaisia kuvioita joko 75 tai 90 pallon bingolle. 75 pallon bingoon on saatavilla lähes 2 000 kuviota.

Blackout Bingo on toinen suosittu pelivaihtoehto. Monet sivustot käyttävät tätä bingon muotoa. Se on suosituin ja jännittävin bingotyyppi. Pelit ovat jännittäviä ja kestävät loppuun asti. Tässä on kyse progressiivisista jättipoteista. Jotta pelaaja voi voittaa sekä kehittyneen että tavallisen jackpotin, hänen on tehtävä muutama puhelu.

Bingo voi olla erittäin hauskaa. Kaikki, mitä sinun pitää hallita, on selvittää todennäköisyydet ja miten ne kasaantuvat.